top of page

doulauspaketit

Synty

Varattavissa rv 20+0 lähtien

Tähän doulauspakettiin kuuluu maksuttoman ensitapaamisen jälkeen kaksi tapaamista ennen synnytystä (yht. 4h), synnytykseen osallistuminen ja yksi tapaaminen synnytyksen jälkeen (2h) 3 kk sisällä synnytyksestä. Olen tavoitettavissasi puhelimitse ja sähköpostitse, mitä tahansa haluatte kysyä tai yhdessä miettiä, sekä päivystän ympäri vuorokauden 2 viikkoa lasketun ajan molemmin puolin (yht. 4 viikkoa). Voit lainata minulta raskaus- ja synnytysaiheista kirjallisuutta, ja saat TENS-laitteen synnytykseesi.

Tapaamisissa ennen synnytystä tutustumme lisää, käymme läpi synnytyksen fysiologiaa, ja erilaisia luonnollisia keinoja kulkea synnytystuntemusten läpi esim. liike, hengitys, ääni-synnytyslaulu, akupisteet, rebozo-huivin käyttö, guasha. Käymme läpi myös lääkkeellisiä kivunlievityskeinoja. Opastan sinua erilaisten lepo- ja ponnistusasentojen käyttöön synnytyksessä. Kaikkia sinulle sopivalta tuntuvia keinoja voimme harjoitella yhdessä, ja löydät näin sinulle parhaat keinot rentoutua. Opetan myös kumppanillesi erilaisia tapoja tukea ja auttaa sinua synnytyksessä, joista te voitte ottaa mukaan teille sopivimmat. Jos haluat, autan sinua synnytystoivelistan tekemisessä. Olen sinua varten, jotta sinä löydät itsellesi sopivan ja hyvän tavan synnyttää.

Synnytyksessä kannustan sinua, kunnioitan päätöksiäsi, ja pyrin suojaamaan synnytysrauhaasi ja synnytystoiveitasi. Pyrin luomaan synnytysympäristöstä toiveidesi mukaisen. Autan puolisoasi osallistumaan aktiivisesti kanssasi synnytykseen, ja löytämään synnytystilanteessa hyviä ja toimivia keinoja tukea sinua. Olen läsnä sinua varten, pyrin kuuntelemaan herkästi sinun tarpeitasi, kosketan jos kaipaat sitä, ja ohjaan sinua rentoutumaan supistusten välissä, jos se on sinulle toimivaa. Uuden perheenjäsenen synnyttyä, annan teille tilaa tutustua rauhassa toisiinne, mutta olen läsnä vielä jonkun aikaa jos tarvitsette minua. Tarvittaessa autan imetyksessä, ja halutessanne voin ottaa valokuvia.

Tapaamisessa synnytyksen jälkeen käymme yhdessä läpi synnytystä. Kuuntelen sinun/teidän ajatuksianne ja kokemuksianne, ja autan ja tuen asioissa, joissa te tukea tarvitsette.

Vaisto

Varattavissa milloin tahansa raskauden aikana

 

Tähän doulauspakettiin sisältyy Synty-doulauspaketin sisällön lisäksi 1 lisätapaaminen ennen synnytystä (yht. 3x 2h tapaamista), sekä 1 lisätapaaminen synnytyksen jälkeen (yht 2x2h tapaamista). Lisäksi pakettiin kuuluu 3 hoitohetkeä, jotka voit käyttää joko raskauden aikana tai postpartum-aikana synnytyksen jälkeen. Päivystän synnytystä 2 viikkoa lasketun ajan molemmin puolin ympäri vuorokauden, ja olen saatavilla konsultaatiota varten sopimuksen teosta lähtien.

Tästä Doulauspaketista on tulossa vielä lisätietoa, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi!

tällä hetkellä doulaan vain kotisynnytyksissä

Doulapalvelupaketin ostaneet saavat 20% alennuksen odotusaikaan sopivista hoidoista

bottom of page