Hinnat

Perinteinen jäsenkorjaus

1h/60€

2h/95€

Kysy lasten hoitojen hinnat!

AuraTransformaatio

3,5h/300€

Auran tasapainotus

n. 1h-1,5h/80€

Access Bars

75 min/75€

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

75min/70€

Synnytyksen käynnistyshoito (vyöhyketerapia ja rentoutus)

75min/70€

Perinnehoito naisille (osa Juureva hoito®️ kokonaisuutta)

90 min/80€

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

40 min/40€

Doulapalvelupaketin ostaneet saavat 20% alennuksen odotusaikaan sopivista hoidoista

Synty - Doulauspaketti

960€

Alkutapaaminen + 2x2h tapaamista ennen synnytystä, päivystys 2 viikkoa lasketun ajan molemmin puolin (yht. 4 viikkoa), synnytyksessä mukana olo ja 1 tapaaminen synnytyksen jälkeen.

Puhelin- ja sähköpostikonsultaatio doulauspaketin varauksesta lähtien, TENS-laite, mahdollisuus lainata raskaus- ja synnytysaiheista kirjallisuutta.

Vaisto - Doulauspaketti

1210€

Doulauspaketti HypnoSynnytys valmennuksella. HypnoSynnytys valmennus voidaan toteuttaa joko yksityisvalmennuksena tai voitte osallistua ryhmävalmennukseen. Alkutapaaminen + 4-5 tapaamista (yht. 10h) ennen synnytystä yksityisvalmennuksen kanssa, ryhmävalmennukseen osallistuessanne valmennuksen lisäksi 2 tapaamista, päivystys 2 viikkoa lasketun ajan molemmin puolin (yht. 4 viikkoa), synnytyksessä mukana olo ja yksi tapaaminen synnytyksen jälkeen. Puhelin- ja sähköpostikonsultaatio doulauspaketin varauksesta lähtien, TENS-laite, mahdollisuus lainata raskaus- ja synnytysaiheista kirjallisuutta.

Pikadoulaus

Raskausviikosta 38+0 eteenpäin

760€

Kaksi tapaamista - yksi tapaaminen ennen synnytystä mahdollisuuksien mukaan joko puhelimitse tai kasvotusten, synnytyksen jälkeen tapaaminen kasvotusten - synnytyspäivystys 2 viikkoa lasketun ajan molemmin puolin (yht. 4 viikkoa), ja synnytyksessä mukana olo.

Puhelin- ja sähköpostikonsultaatio doulauspaketin varauksesta lähtien.

Hetidoulaus

450€

Soita numeroon 040 5932824, tai lähetä tekstiviesti, jossa kerrot lyhyesti tilanteesi. Vastaan heti, jos tilanteeni on sellainen, tai otan yhteyttä heti kun mahdollista. Palvelu sisältää tuen synnytyksessä ja yhden tapaamisen synnytyksen jälkeen (2h).

Synnytysvalmennukset/

Tapaaminen Doulan kanssa

1h 60€

2h 100€