top of page

       Hoidot

Tällä hetkellä en ota vastaan uusia asiakkaita

Tieni hoitajaksi alkoi yli 20 vuotta sitten ollessani Intiassa ja opiskellessani Ayurvedista hierontaa. Kädet kutsuivat hoitamaan, ja olen vuosien varrella opiskellut erilaisia hoitomuotoja. Näistä kerron alempana. Hoitohetkestä muodostuu aina oma siihen hetkeen tarkoitettu kokonaisuutensa, jossa voidaan yhdistää myös useampia hoitomuotoja. Vain AuraTransformaatio on hoito,  joka tehdään aina omana erillisenä hoitonaan.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen hoito odottavalle sekä synnyttäneelle äidille. Hoito tukee äidin hyvinvointia, kehon ja mielen rentoutta. Hieronnassa yhdistyy lempeän rytmiset hierontaotteet sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden tehokkaat vaikutukset. Hoito vaikuttaa tasapainottavasti erilaisiin raskauden tuomiin muutoksiin kehossa, helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja, parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Loppuraskaudessa hoito valmistelee kehoa ja mieltä synnytykseen, rentouttaa ja tukee luonnollista hormonitoimintaa. 

 

Synnytyksen jälkeen hoito palauttaa ja tasapainottaa kehoa lempeästi raskauden ja synnytyksen jäljiltä. Olet lämpimästi tervetullut hoitoon myös vauvan kanssa.

Synnytyksen käynnistyshoito (Vyöhyketerapia ja rentoutus)

Vyöhyketerapeuttisella synnytyksen käynnistyshoidolla voidaan lempeästi valmistella odottajan kehoa synnytykseen. Hoito yhdistää lempeää, rentouttavaa hierontaa ja vyöhyketerapeuttisten heijasteiden käsittelyä. Hoito on tehokas, mutta ei koskaan käynnistä synnytystä väkisin. Hoidolla voidaan vapauttaa kehon mahdollisia jännitystiloja, vahvistaa hormonitoimintaa sekä stimuloida kohtua ja kohdunkaulaa, ja tukea näin synnytyksen käynnistymistä.

Joskus myös stressi tai huolet voivat aiheuttaa haasteita synnytyksen käynnistymiselle. Hoito on hyvin kokonaisvaltaisesti rentouttava, mielen jännityksiä vapauttava ja oksitosiinihormonia kehossa nostava hoito. Halutessasi voimme hoidon aikana aina myös keskustella kaipaamistasi aiheista.

Postpartum-hoidot ja sulkemisseremonia

Synnytyksen jälkeinen aika voi olla hyvin herkkää aikaa. Sekä keho että mieli, koko olemus tekee paluuta synnytysmatkalta. Äidiksi syntyminen tapahtuu toisaalta fyysisesti nopeasti ja toisaalta sisäisyydessä askel kerrallaan. Hormonimuutokset synnytyksen jälkeen voivat saada monenlaisia tunteita pintaan. Joskus myös voi olla haastavaa palata oman kehonsa rajoihin raskausajan symbioosin jälkeen. Postpartum ajan hoidot ovat lempeitä, sekä kehoa että mieltä ja sydäntä ravitsevia hoitoja, jotka muistuttavat itsensä hoitamisen tärkeydestä myös äidiksi syntymisen jälkeen. Teen seuraavia erityisesti postpartum-aikaan sopivia hoitoja. Näitä voidaan myös yhdistää, ja luoda juuri sinulle sopiva hoito.

-Vyöhyketerapeuttinen koko kehon hieronta

-Savihoito

-Intialainen päähieronta + jalkakylpy valikoiduilla yrteillä

-Lempeä vatsan alueen hieronta postpartum-aikaan sopivalla öljyllä

Sulkemisseremonia on siirtymäriitti, jossa saat palata lempeästi takaisin raskausajasta omaan kehoosi, kahdesta taas yhdeksi. Hoito juhlistaa ja kunnioittaa kehosi kykyä luoda uutta elämää ja muovautua muutoksiin. Hoito muistuttaa myös sinun tärkeydestäsi omana itsenäsi. Niin tärkeä kuin äidin tehtävä onkin, on hyvä muistaa myös erillisyytensä lapsestaan ja muistaa pitää itsestään huolta.

Hoidossa keskustelemme ensin synnytyksestäsi, olen sinulle läsnä, voimme löytää synnytyksestäsi sinua voimauttavia asioita, ja saat päästää irti asioista, joita sinun ei enää tarvitse kantaa mukanasi. Teen sinulle hyvin lempeän vatsahieronnan, joka ravitsee myös kohtuasi ja auttaa palautumaan omaan keskukseesi, omaan voimaasi, ja voimme halutessasi yhdistää tähän hierontaan myös koko kehon lempeän hieronnan. Itse sulkemisseremonian teen Chileläisen Gabriela Arianan opettaman tradition mukaan rebozo-huiveilla, joilla suljemme koko kehosi niin, että kehon elimistö, luut ja lihakset saavat palautua raskauden ja synnytyksen ajasta omille paikoilleen.

 

Tämä huiveilla sulkeminen ja sulkemisella keholle annettu tuki voi olla myös voimakas sisäinen kokemus, joka auttaa sinua ottamaan seuraavia askelia elämässäsi ja siirtymään raskauden ajasta oman näköiseen vanhemmuuteen. Kehon rajojen tunteminen, sen saama tuki hoidossa, voi nostaa pintaan myös monenlaisia kipeitä tunteita, ajatuksia ja kokemuksia, joita keho kantaa mukanaan. Kaikki tunteet saavat nousta turvallisessa ja rakkaudellisessa ilmapiirissä. Sulkemisseremonia muistuttaa sinua rakkaudellisesta suhtautumisesta itseäsi kohtaan, kuinka arvokas olet, ja kuinka sinun hyvinvointisi luo hyvinvointia myös lapselle ja koko perheelle. 

Sulkemisseremonia voidaan tehdä, vaikka synnytyksistäsi olisi useita vuosia aikaa. Se voidaan tehdä myös muissa elämän siirtymävaiheissa, jonkun ajanjakson loppuessa ja halutessasi siirtyä uuteen.

Perinnehoito naisille

Tämä hoito on osa Juureva hoito®️ hoitokokonaisuutta, joka on Juurakon voiman, Gabriela Arianan kehittämä hoito. Hoidossa käytetään kosketusta, lempeää hierontaa, kevyttä tai vahvaa painallusta, keinuttelua ja pehmeää ravistelua. Hoito on syvästi rentouttava ja maadoittava, antaa sinulle tilaa olla kehossasi, ja mahdollistaa energian virtaavan kierron kehossa. Juureva hoito on hormonitoimintaa tasapainottava ja se aktivoi aineenvaihduntaa. Hoito sopii elämän kaikkiin vaiheisiin, ja on ihana tuki erityisesti elämän suurissa siirtymissä, kuten post-partum aikana synnytyksen jälkeen ja voimavuosien (vaihdevuosien) aikana, tai muissa elämän muutosvaiheissa.

 

Ennen hoitoa keskustelemme hetken millaiset asiat ovat pinnalla elämässäsi, syystäsi hakeutua hoitoon. Hoidon kuluessa voit kokea vapautumista ja helpotusta niin kehossa kuin mielessä. Virtausta. Keveyttä. Juurtumista. Jonkun asian pintaan nousemista hoidon aikana, jonka on ollut aika muuntua uudeksi. Haastava tilanne voi selkeytyä, tai muuntua niin että tuntuu luonnolliselta päästää siitä irti. Hoito yhdistää sinut sinussa itsessäsi, kehossasi olevaan viisauteen.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

 

Tällä hetkellä en ota uusia vauva-asiakkaita<3

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas hoito vauvaiän haasteisiin. Hieronnalla voidaan helpottaa mm. kehon jäykkyyksiä, vatsavaivoja, refluksioireita, itkuisuutta ja unen häiriöitä. Hoito tukee vauvan luonnollista kehitystä, ja vahvistaa suolistoa ja ruuansulatusta. Usein jo muutama hoitokerta riittää, sillä vauvat ovat hyvin herkkiä reagoimaan hoitoon.

Joskus vauvan oireiden taustalla voi olla synnytys. Synnytys voi olla vauvalle haastava kokemus, ja usein vauvan niskat joutuvat synnytyksen aikana kovan paineen alle. Tämä voi näkyä jäykkyytenä vauvan niskoissa. Jos vauva pitää päätään mieluummin vain toiseen suuntaan, silloin niska on yleensä jumissa.   Niskassa kulkevan, ruokatorvea, mahalaukkua ja suolistoa hermottavan kiertäjähermon toiminta voi tällöin häiriintyä, ja tämä voi olla vatsaoireiden ja itkuisuuden taustalla. Kun niska saadaan vapautettua, olo alkaa helpottua ja itkuisuus vähenee.

Hoidossa yhdistetään vyöhyketerapiaa ja vauvahierontaa, ja hoito on vauvalle miellyttävää. Hoito tuo usein nopean avun vauvan ja koko perheen elämään, kun itkuisuus, kivut ja kehon jäykkyydet vähenevät ja vauvan olo helpottuu.

Perinteinen  jäsenkorjaus

Bene Statera!-Hyvän Olon Tasapaino®

Tällä hetkellä en ota uusia asiakkaita jäsenkorjaukseen<3

Perinteinen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito. Hoidossa käytetään lempeitä hierontaotteita sekä mobilisointia. Käsittelyssä rentoutetaan lihakset ja koko keho pinnalta syvemmälle monipuolisilla hierontaotteilla, avataan pehmeästi lihaskalvoja ja käsitellään triggerpisteitä. Rentoutuneelle keholle tehdään avaavaa ja tasapainottavaa mobilisointia.

Hoito on herkkää kuuntelua käsillä ja sydämellä, ja aina hoidettavan tilannetta kunnioittavaa. Perinteinen jäsenkorjaus sopii hoitomuodoksi vauvaiästä vanhuuteen. Sillä voidaan laukaista erilaisia jännitystiloja kehossa, vapauttaa neste- ja verenkiertoa ja korjata virheasentoja. Hoito on samalla hyvin rentouttava ja hemmotteleva. Lapsille ja nuorille hoito sopii tukemaan tervettä ja tasapainoista kasvua, ehkäisemään virheasentojen syntymistä, ja myös auttamaan jo syntyneiden epätasapainotilojen purkamisessa.

Käytän hoidoissani Frantsilan luomulaatuisia öljyjä ja muita luonnonmukaisia hoitotuotteita.

Olen Bene Statera!- Hyvä Olon Tasapaino® Perinteisen jäsenkorjauksen osaajarekisterissä.

AuraTransformaatio™

Tällä hetkellä maapallolle leviää korkeavärähteinen, rakkausälyllinen tietoisuus, ja AuraTransformaatio™ mahdollistaa aurasi päivittymisen näihin uusiin energioihin ja uuteen aurarakenteiseen. Hoito aktivoi perinteisen energiajärjestelmämme päivittymisen uuden ajan energioihin, jotka tämän päivän lapsilla ja nuorilla jo on aurarakenteessaan.

AuraTransformaatio™  on energiahoito, joka tehdään kerran elämässä. Hoito käynnistää sinussa merkittävän henkilökohtaisen kehittymisprosessin, joka palauttaa sinut omaan voimaasi ja mahdollistaa syvän sisäisen tasapainon kehittymisen. Hoidossa saatu suojaava aurarakenne auttaa pitämään oman voimasi ja energiasi sinussa, ja sinuun kuulumattomat asiat ja energiat ulkopuolellasi. Tämä auttaa tiedostamaan oman elämän suuntaa tarkemmin, ja tekemään valintoja, jotka tukevat sinun hyvinvointiasi, tasapainoasi ja elämäntehtäviäsi. AuraTransformaatio™ antaa pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

 

AuraTransformaatio™ –hoitoa ei voi tulla kokeilemaan tai testaamaan, koska hoito tehdään vain kerran elämässä ja hoidon tai sen vaikutusten peruuttaminen ei ole mahdollista. 

Lisätietoa AuraTransformaatiosta: www.auratransformation.com/fi

Auran tasapainotus

AuraTransformaatio™ -hoidon jälkeen tehtävässä auran tasapainotuksessa voi käydä varsinaisen AT-hoidon jälkeen niin monta kertaa kuin se tuntuu tarpeelliselta. Usein ihmiset käyvät tasapainotuksessa 1-3 kertaa, mutta hoito on mahdollista tehdä myös useammin. Hoidon aluksi keskustelemme elämäntilanteestasi, ja mihin asioihin erityisesti toivot selkeyttä ja tasapainoa. 

Access Bars®

Access Bars® on työkalu, joka mahdollistaa, että alat olla enemmän läsnä elämässäsi, eikä menneisyys, valmiit asenteet ja rajoitukset enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan. Vapaudut ja opit toimimaan tästä vapaasta läsnäolosta, tietämisestä, rentoudesta ja vastaanottamisesta käsin.

Hoito on äärettömän rentouttava ja parhaimmillaan elämää syvästi uudistava kokemus. Access Bars®- hoidossa kosketetaan 32 pistettä pään alueella. Näihin pisteisiin liittyvät kaikki uskomukset, tunteet ja mietteet, ajatukset ja ideat, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Access Bars®-hoidon avulla sinulla on mahdollisuus vapautua ja päästää irti kaikesta, mikä rajoittaa sinua käyttämästä todellista potentiaaliasi.

Access Bars® - hoito sopii hyvin myös raskausaikaan.

bottom of page