top of page

kokemuksia

Doulaus

"Olin ensisynnyttäjä, ja meitä puolison kanssa jännitti synnytys. Mietimme sitä, kuinka onnistuisin kivuista huolimatta pysymään rauhallisena synnytyskuplassani ja kuinka kumppanini jaksaisi tsempata minua hänellekin haastavassa tilanteessa. Anna-Maija osasi tukea meitä ihanasti. Koin etten ollut yksin, vaan olimme tilanteessa kolmestaan puolisoni ja Anna-Maijan kanssa ikäänkuin jossakin kuplassa erillään muusta maailmasta.

Lauloimme matalaa aa-kirjainta, Anna-Maija ehdotteli uusia asentoja ja silitti olkapäästä. Kun supistus tuli, hän muistutti minua rentoutumaan. Puolisoni koki, että Anna-Maija osasi tukea häntäkin. Kätilöiden reippaaseen ja lääketieteelliseen otteeseen Anna-Maija toi rauhallisen ja läsnäolevan vastapainon. Lisäksi tuntui, että hänellä oli paljon tietoa synnytyksestä, koimme, että meillä oli joku ulkopuolinen kehen luottaa, läsnä koko synnytyksen ajan.

Mielestäni kaikkea, mitä ennalta oltiin sovittu, kunnioitettiin ja synnytystoiveisiimme oli hyvin perehdytty. Myös kätilöiden työtä kunnioitettiin, eikä lääketieteellisiin päätöksiin millään tavalla puututtu. Oli aivan ihanaa, että Anna-Maija oli kanssamme, enkä osaa kuvitella kuinka synnytys olisi ilman häntä mennyt"

   Hanna ja Pyry

"Anna-Maija oli mitä ihanin ja tärkein tuki koko raskausaikani, oli huojentavaa tietää että oli joku kelle pystyi laittamaan viestiä mistä tahansa raskauteen tai synnytykseen liittyvästä voimaannuttavasta tai murheita aiheuttavasta asiasta. Anna-Maija lohdutti ja valoi minuun uskoa sekä tsemppiä pitkinä yliajalle menneinä loppuraskauden päivinä. Synnytyksessä Anna-Maija oli tukipilarini joka rauhallisuudellaan auttoi minua vajoamaan synnytyskuplaani ja antoi minulle tilaa luottaen minuun synnyttäjänä. Vaikkei minulla aiemmin ollut doulasta kokemusta, tämä matka oli juuri sellainen mitä olin toivonutkin"

   Outi

Hypnosynnytysvalmennus

       

"Hei Anna-Maija!

Tänään syntyi meidän 4,5 kilon poika, lääkkeettömin kivunlievitysmenetelmin ammeeseen :-) Halusin laittaa sinulle nyt jo viestiä, koska olen todella kiitollinen vetämällesi kurssille ja äänimateriaaleille jotka meille teit. Ilman kurssia ja sinun oppejasi synnytykseni olisi ollut ihan erilainen. Nyt se oli hämmästyttävä voimannäyte jota en ihan vieläkään meinaa uskoa todeksi. Palaan tarkemman synnytyskertomuksen kanssa asiaan myöhemmin, nyt ei jaksa raapustaa muuta kuin kiitos <3 lempeytesi ja rauhasi oli meillä mukana synnytyksessä."

   Synnyttäjä 2020

"Ennen valmennusta luulin, että en voi olla paljonkaan avuksi synnytyksessä, mutta nyt osaan olla hyödyksi synnytyksen eri vaiheissa"

   Puoliso 2021

"Olen äärimmäisen kiitollinen doulallemme siitä, miten hän on avartanut maailmaamme ja kuronut meitä huomaamattamme yhteen. En vielä tiedä mitä synnytykseni tulee olemaan, mutta aiemman kaaoksen ja lääketieteellistä pelastusta toivovan äidin tilalle on kasvanut entistä varmempi ja luottavaisempi äiti. Uskon myös, että hypnosynnytys valmennus tuo minulle voimia ja vakautta muillekin elämäni osa-alueille."

   Odottaja 2021

bottom of page