kokemuksia

  *Doulaus*

"Olin ensisynnyttäjä, ja meitä puolison kanssa jännitti synnytys. Mietimme sitä, kuinka onnistuisin kivuista huolimatta pysymään rauhallisena synnytyskuplassani ja kuinka kumppanini jaksaisi tsempata minua hänellekin haastavassa tilanteessa. Anna-Maija osasi tukea meitä ihanasti. Koin etten ollut yksin, vaan olimme tilanteessa kolmestaan puolisoni ja Anna-Maijan kanssa ikäänkuin jossakin kuplassa erillään muusta maailmasta.

 

Lauloimme matalaa aa-kirjainta, Anna-Maija ehdotteli uusia asentoja ja silitti olkapäästä. Kun supistus tuli, hän muistutti minua rentoutumaan. Puolisoni koki, että Anna-Maija osasi tukea häntäkin. Kätilöiden reippaaseen ja lääketieteelliseen otteeseen Anna-Maija toi rauhallisen ja läsnäolevan vastapainon. Lisäksi tuntui, että hänellä oli paljon tietoa synnytyksestä, koimme, että meillä oli joku ulkopuolinen kehen luottaa, läsnä koko synnytyksen ajan.

 

Mielestäni kaikkea, mitä ennalta oltiin sovittu, kunnioitettiin ja synnytystoiveisiimme oli hyvin perehdytty. Myös kätilöiden työtä kunnioitettiin, eikä lääketieteellisiin päätöksiin millään tavalla puututtu. Oli aivan ihanaa, että Anna-Maija oli kanssamme, enkä osaa kuvitella kuinka synnytys olisi ilman häntä mennyt"

<3 Hanna ja Pyry

Anna-Maija Vuorialho

Asemakatu 20 B, Kuopio

annamaijaheijaa@gmail.com

0405932824

Yhteydenotto

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now